OBAVIJEST

POŠTOVANI RODITELJI,

Sukladno preporukama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku danim svim pružateljima socijalnih usluga te preporukama Ministarstva obrazovanja , a u svezi prevencije COVID -19, upućujemo Vas da do daljnjega:
– obustavlja nastava u našoj ustanovi te da će učitelj dogovoriti način sudjelovanja djeteta u nastavi uzimajući u obzir njegove specifičnosti, a radni materijali će se dostaviti putem pošte ili elektroničke pošte ako roditelj ima za to mogućnosti;

– sukladno uputama MZO za djecu nižih razreda osnovne škole organizirana je nastava na daljinu na HRT3, te preporučujemo da učenici naše osnovne škole : niži razredi 1 – 4 te učenici u odgojno obrazovnim skupinama prate nastavu za 1. razred koja se emitira od 8 sati. Učenici viših razreda naše škole mogu pratiti nastavu za 2. razred koja se emitira na HRT3 od 10 sati, te za 3.razred redovne nastave koja se emitira od 13 sati.

– obustavlja se pružanje socijalnih usluga našim korisnicima;

– u slučaju potrebe roditelji, posvojitelji, udomitelji mogu kontaktirati stručne radnice koji pružaju korisniku neku vrstu socijalnih usluga kako bi dobili stručni savjet i podršku;

– prijem stranka obavlja se putem elektroničkih medija;

– pozivaju se svi na izbjegavanje socijalnih kontakata te praćenje uputa danih na: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/ Plakat –za-javne –prostore-B1-COVID-19_HR-ENG.pdf. te da prate naše obavijesti putem naše web i facebook stranice.

Zahvaljujem na razumijevanju ..

Ravnateljica:

mr.sc. Silvija Kancijan, dipl. soc. rad.SKM_C25820031612010

Leave a Comment (0) ↓