Plan Ski izleta na Skijalište Kupres

Plan Ski izleta na Skijalište Kupres

Ovim putem Vas pozivamo na kratki Ski Izlet u susjednu Bosnu i Hercegovinu i na skijalište Kupres. Odvojite 2 dana u prirodi, odmorite se od svakodnevice i uživajte sa prijateljima, obitelji, curom/ dečkom na 1400m nadmorske visine!

Provedite 2 dana između Božića i Nove godine aktivno i na otvorenom – usavršavajući svoje skijaško znanje i/ ili upoznavajući se sa osnovama tehnika skijanja i zimskim rekreacijskim sadržajima!

Školski sportski savez grada Daruvara poziva Vas na Ski izlet koji će se održati 28. – 29. 12. 2021. Sve prijave odvijaju se putem mail adrese: skolski.ss.daruvar@gmail.com

Smjestite se u Hotelu Adria Ski Kupres koji se nalazi na samom skijalištu i uživajte u cjelodnevnom skijanju te mnogim opuštajućim sadržajima nakon skijanja koje nudi hotel Adria Ski poput saune, bazena koji su uračunati u cijenu!!

Plan  izleta:

  1. 12. – Polazak iz Daruvara u ranim jutarnjim satima

– dolazak u Hotel Adria Ski i smještaj u Hotel – 7,30 – 8,30

– Skijanje – 9,00 – 16,00

– Večera 17,30 – 19,00

– Slobodno vrijeme – mogućnost korištenja Saune i bazena besplatno/ masaže uz nadoplatu

29.12. – Doručak 7,30 – 10,00

– Skijanje – 9,00 – 16, 00

– Polazak za Daruvar – 17,00

 

U cijenu je uključen smještaj u Hotelu Adria Ski u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Osiguran je i polupansion – večera prvi dan, doručak drugi dan. Ski pass za 2 dana skijanja također uračunat u cijenu., kao i troškovi prijevoza na relaciji Daruvar – Kupres – Daruvar.

Također, za sve one koji žele usavršiti svoje skijaško znanje ili upoznati se sa osnovama skijanja mogućnost Mini Škole skijanja potpuno besplatno! Naši učitelji skijanja rado će sve zainteresirane upoznati sa osnovama skijanja!

Leave a Comment (0) ↓